I jakson tapahtumia

I jakson tapahtumia
20.9.2011

Koko opettajakunta on kokoontunut ensimmäisen jakson aikana kaksi kertaa, jolloin olemme yhdessä tutustuneet ja kerranneet Moodlea. Ensimmäisellä kerralla 22.8. olimme jakaantuneet kahteen ryhmään. Moodlen edistyneet käyttäjät hioivat omia kurssiympäristöjään kun taas Moodlea vähemmän käyttäneet tutustuivat Moodlen tenttityökaluun. Kävimme ensimmäisellä kerralla läpi lyhyt vastaus-toiminnon. Jatkoimme tenttityökaluun tutustumista myös 5.9. jolloin käsittelimme ja harjoittelimme yhdessä essee-työkalua.

Ohjausryhmän suureksi iloksi koko opettajakunta on alkanut kysyä neuvoja ja vinkkejä Moodlen toimintoihin. Englannin opettajat suunnittelevat yhteistä sähköistä kertauspakettia ja monet yksittäiset opettajat hiovat ja parantelevat omia kurssiympäristöjään. Kyselemälllä oppii ja moni asia selviää. Näin siis jatkamme tästä eteenpäinkin!

Mainokset
This entry was posted in tvt and tagged , by Susanne Nyman. Bookmark the permalink.

About Susanne Nyman

Ruotsin ja ranskan kielen opettaja Meri-Lapista. Opiskelijoita yläkoulusta ja lukiosta ammattikorkeaan, luokassa sekä etänä ympäri Suomea. Toivottavasti tulevaisuudessa sähköisen materiaalin tehokäyttäjä. Tällä hetkellä tutustun someiluun ja etsin toimivia ratkaisuja kieltenopiskeluun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s